top of page
Cursussen & Workshops

J&A biedt verschillende opleidingen. Deze zijn afgestemd op de volgende doelgroepen:

 

Afgestudeerde veterinair en / of humaan natuurgeneeskundig therapeuten

Het doel van deze opleiding is om pas afgestudeerden in één tot twee jaar te bekwamen in hun praktijkvoering.

We geven verdiepende theoretische kennis, leren integraal denken, bieden de kans om onder begeleiding ervaring op de doen zodat je in de praktijk leert succesvol te behandelen.

Door je te leren hoe je de lecher antenne gebruikt volgens het Zheng meetsysteem, weet je middelen en maatregelen succesvol toe te passen tijdens de behandelingen.

 

Veterinair en / of humaan therapeuten met medische kennis en een reeds lopende praktijk : osteopaten, acupuncturisten, orthomoleculaire therapeuten, voedingsdeskundigen,..

Bij deze opleiding staat het aanleren van het systeem van integraal behandelen centraal. We leren jou als therapeut hoe de lecher antenne te gebruiken volgens het Zheng meetsysteem in je eigen vakgebied. Zodat je meer informatie hebt om jouw cliënt nog beter te behandelen en met overschrijdend inzicht andere behandelmethoden kunt integreren in je behandelplan.

 

Om aan de behoefte van enthousiaste diereigenaren en professionals uit aangrenzende vakgebieden: instructeurs, fokkers, pensionhouders,... te voldoen willen wij in 2024 losse workshops gaan aanbieden. 

Met deze workshops willen we de kennis van deelnemers vergroten zodat deze betere keuzes kan maken. Zo willen we de vraag naar integrale zorg stimuleren. Je kunt immers niet weten wat je niet weet.

 

Familieopstellingen 

Een opstelling kan gaan over jou, je familie, je loopbaan of je organisatie. Het is geschikt voor alle kwesties die gevoelig liggen, een dilemma bevatten of anderszins gecompliceerd zijn. Er komen oplossingen uit voort, die het hart raken en die diepe inzichten geven in de wezenlijke krachten van leven en werken. Het representeren in opstellingen van anderen wordt eveneens ervaren als intens, vervullend, leerzaam en verhelderend.

Omgeving Culemborg

Inge Knoop organiseert regelmatig opstellingen waarbij je kunt deelnemen als representant of aanvrager.

Kijk hier voor de agenda!

Omgeving Haaren

Astrid Bekkers & Frida Derksema organiseren regelmatig opstellingen waarbij je kunt deelnemen als representant of aanvrager.

Kijk hier voor de agenda!

Ben je geïnteresseerd in een cursus of workshop of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Masterclass 2021

Cursisten
Masterclass lecherantenne
2021-1

Geslaagd!

Cursisten
Masterclass lecherantenne
2021-11

Geslaagd!

IMG-20220422-WA0016.jpeg
bottom of page