top of page
Over ons 

Bij J&A zijn we gefascineerd door de kracht en de taal van het lichaam. We zijn ervan overtuigd dat in de zuivere kern van ieder mens en dier alle antwoorden te vinden zijn. Luisterend naar deze kern kunnen we het lichaam voor zich laten spreken, het op een integrale manier ondersteunen en het laten helen.

Daarnaast zet J&A zich in om kennis en expertise door te geven aan de volgende generatie.

 

Onze kernwaarden

  1. Iedere medewerker van J&A werkt vanuit zijn diepste bevlogenheid.
    We doen waar we goed in zijn en waar we oprecht gelukkig van worden. Alleen dan kun je de beste bijdrage leveren aan J&A, daar zijn we van overtuigd. Onze medewerkers zorgen goed voor zichzelf. In ons vak, dat fysiek en energetisch belastend kan zijn, is dat belangrijk. Je kunt immers pas geven als je zelf voldoende hebt. Daarom investeren we in onze kennis en vaardigheden en zeker ook in onszelf als mens.

  2. Iedere medewerker van J&A doet enkel wat hij kan.
    Wij gaan uit van onze eigen kracht, kijken vooruit en denken in oplossingen. Maar heeft een cliënt een probleem waar we vanuit ons eigen vakgebied geen oplossing voor kunnen bieden? Dan zijn we daar eerlijk en transparant over. We gaan niet uitproberen, maar we overleggen met collega's of we verwijzen door naar een andere therapeut die de benodigde stap wel kan invullen. Doordat de eerste therapeut eindverantwoordelijk blijft, worden klanten niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Judith.adriaansens.jpg

Maak kennis met Judith

“Wat kenmerkt mij? Ik ben gefascineerd door de kracht en de taal van het lichaam. Ik ben ervan overtuigd dat in ieders zuivere kern alle antwoorden te vinden zijn. Niet alleen de antwoorden op vragen over het hier en nu. Maar ook vragen die we vanuit het verleden, of zelfs vorige levens met ons meedragen. Ik heb een grote liefde voor de wijsheid van de natuur en het lichaam. En vanuit die liefde mag alles er zijn: het fysieke, energetische, het kosmische. 

In mijn praktijk verbind ik me graag met de onderbewuste, zuivere kern van een mens of dier. Zonder me daarbij af te laten leiden door uiterlijkheden. Luisterend naar deze kern kan ik het lichaam voor zich laten spreken. En kan ik meten welke natuurlijke middelen het lichaam nodig heeft om te kunnen herstellen.

Mijn werkzame leven ben ik gestart nadat ik de HTS had afgerond. Op keurige hoge hakken bezocht ik klant na klant om technische producten aan de man te brengen. Maar gelukkig was ik niet. Ik had eigenlijk de boerderij van mijn oom over willen nemen, maar dat was er niet van gekomen. Toen mijn kinderen nog klein waren, heb ik het roer omgegooid en ben ik natuurgeneeskunde gaan studeren. Een beslissing waar ik nooit spijt van heb gehad.

Stephanie-kolen.webp

Maak kennis met Stephanie

“Judith en ik hebben elkaar ontmoet in de paardenstal. Ik was als klant behoorlijk in paniek en Judith was als de rust zelve. Dankzij de Lecher antenne kon ze mij vertellen dat mijn paard Lyme en kruiskruidvergiftiging had. “Alsjeblieft, hier heb je de natuurlijke en energetische middelen en binnen drie dagen zie je verschil.” En warempel, het was waar! We hielden contact en op een dag kreeg ik de vraag om een hond te tolken. De hond had een emotionele blokkade en hij vroeg mij als dierentolk, aldus de Lecher antenne. Het werd een contact met een mooie boodschap voor de eigenaar, een heling voor de hond en mijn eerst contact met 2-Olijf. 

Dat was in 2015 en sindsdien ben ik aangesloten bij 2-Olijf als Newbalance Therapeut & Vitaliteitscoach voor dier -en mensen.

Voor meer informatie zie www.skywhite.nl

In 2019 heb ik de switch gemaakt van teamleider deelnemersadministratie naar parttime Praktijkassistent bij J&A Natuurlijk Gezondheidszorg. Ik zorg voor de website, de administratie in Vetocare en de cursistenadministratie en -begeleiding voor J&A Opleidingen. Judith en ik komen beiden uit een andere hoek. Dit maakt onze samenwerking aanvullend en door onze beider nieuwsgierigheid ook vernieuwend. Het geleerde in de praktijk integreren we direct in de cursussen die gegeven worden. Zo blijft bijvoorbeeld de cursus Masterclass Lecher antenne steeds voorzien van de meest recente informatie. Dit geldt ook voor de intervisie-bijeenkomsten voor de integraal veterinair therapeuten.

Wil je meer weten over Newbalance Therapie, Coaching of over J&A Opleidingen? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier op de website.”

Daniek en Moos2.jpeg

Maak kennis met Daniek

Mijn naam is Daniek Kok.
Ik ben mijn hele leven al gek op dieren en dus koos ik voor de opleiding Paraveterinair (Dierenartsassistente). Ik heb ruim 6 jaar gewerkt als Paraveterinair in een reguliere dierenartsenpraktijk en gaandeweg raakte ik meer en meer geïnteresseerd in de mogelijkheden van de natuurgeneeskunde, onder andere omdat ik daarvan mooie resultaten zag bij mijn eigen pony. Daarom heb ik besloten om naast mijn baan de vierjarige HBO opleiding als Natuurgeneeskundig diertherapeut aan de Silverlinde in Breda te gaan volgen. Deze heb ik in 2019 met succes afgerond.

Het is fantastisch om alle kennis die ik inmiddels heb opgedaan in praktijk te brengen. Ik vind het heerlijk dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.

bottom of page