Opleidingen

J&A biedt verschillende opleidingen. Deze zijn afgestemd op de volgende doelgroepen:

 

Recent afgestudeerde veterinair natuurgeneeskundig therapeuten

Het doel van deze opleiding is om pas afgestudeerden in één tot twee jaar te bekwamen in hun praktijkvoering.

We geven verdiepende theoretische kennis, leren integraal denken, bieden de kans om onder begeleiding ervaring op de doen zodat je in de praktijk leert succesvol te behandelen.

Door je te leren hoe je de lecher antenne gebruikt volgens het Zheng meetsysteem, weet je middelen en maatregelen succesvol toe te passen tijdens de behandelingen.

 

Veterinair therapeuten met een reeds lopende praktijk: osteopaten, acupuncturisten, gedragstherapeuten, voedingsdeskundigen,..

Bij deze opleiding staat het aanleren van het systeem van integraal behandelen centraal. We leren jou als therapeut hoe de lecher antenne te gebruiken volgens het Zheng meetsysteem in je eigen vakgebied. Zodat je meer informatie hebt om jouw cliënt nog beter te behandelen en met overschrijdend inzicht andere behandelmethoden kunt integreren in je behandelplan.

 

Professionals uit aangrenzende vakgebieden: instructeurs, fokkers, pensionhouders, ..

We leren jou als professional hoe de lecher antenne te gebruiken volgens het Zheng meetsysteem in het eigen vakgebied. Zodat je binnen het bedrijf met overschrijdend inzicht problemen en hulpvragen eerder / beter kunt signaleren en duiden. Zodat je snel en effectief een passende een passende behandeling kunt inzetten / inschakelen.

 

Consumenten en diereigenaren

We hebben workshops ontwikkeld voor consumenten en dier eigenaren om ze kennis te laten maken met natuurgeneeskunde en het integrale denken. Met deze workshops willen we de kennis van de consument of dier eigenaar vergroten zodat deze betere keuzes kan maken. Zo willen we de vraag naar integrale zorg stimuleren. Je kunt immers niet weten wat je niet weet.

Ben je geïnteresseerd in een van de opleidingen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.